Wanneer de opdrachtgever binnen de annuleringstermijn via het platform heeft aangegeven dat de shift niet door ging, kun je 50% claimen. Je kunt dan op de volgende oranje knop klikken in je shiftsoverzicht:

Vervolgens zul je in het overzicht 'geannuleerd' zien staan. Je aanvraag voor de claim is gelukt!

De komende 7 dagen wordt er bekeken of je claim doorgang kan hebben. Als je claim doorgang kan hebben, worden de facturen de dinsdag daarop opgesteld en verstuurd naar naar de opdrachtgever. Wanneer de opdrachtgever de factuur betaalt, ontvang jij je vergoeding. Het is helaas niet mogelijk om te kiezen voor 'factoring' (een betalingsmethode voor snelle uitbetaling) bij claims.