Je bent aangenomen voor een shift maar kan het helaas niet meer redden om naar de klus toe te gaan. Je kunt je afmelden voor een shift binnen het afgesproken termijn voor annuleren voor starten van de dienst. Je kunt dit termijn van annuleren vinden op de shift pagina, dit kan 24, 48 of 72 uur zijn.

• Ga naar je klussen overzicht en klik op de desbetreffende shift.
  • Bij ‘Werk’ staat je shift: ‘aangenomen’. Klik op het pijltje hiernaast.
  • Klik op ‘Afmelden’.
  • Bevestig het ‘Afmelden’.

Is je afmelding last minute (binnen het termijn voor annuleren)? Dan dien je een geschikte vervanger te regelen via het platform.