Natuurlijk! Wij willen je graag op weg helpen. Via https://temper.youcanbook.me/ kun je een belafspraak met ons inplannen. Wij adviseren je om tijdens het telefonische gesprek je pc of laptop bij de hand te houden, zodat we samen met jou door het platform heen kunnen lopen. Tijdens het telefonisch gesprek krijg je een uitgebreide toelichting over de werking van ons platform en kunnen we je helpen bij het vinden van een (eerste) klus.