Wat is een no-show?

Je opkomstpercentage daalt en de opdrachtgever kan een compensatie vragen van € 100,-

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We begrijpen dat er onvoorziene situaties kunnen zijn waarbij het niet mogelijk was om naar je shift te komen. Tijdens de checkout kun je de reden van je no-show met de opdrachtgever delen.

• Als het nog mogelijk is, probeer dan altijd een vervanger te vinden met de juiste vaardigheden en vereisten;

• Als je geen geschikte vervanger hebt kunnen vinden, neem dan zo snel mogelijk voor de start van je shift contact op met je opdrachtgever om je situatie door te geven. Tijdens je checkout kun je aangeven waarom het je niet is gelukt om naar de shift te komen.

Hoe werkt het?

Tijdens de checkout kun je een bericht naar de opdrachtgever sturen waarin je uitlegt waarom je niet naar de shift kon komen. Het is ook mogelijk om een document te uploaden als bewijs, bijvoorbeeld een foto waarop je bijvoorbeeld onderweg naar je shift bent maar autopech hebt.

Op basis van deze informatie neemt de opdrachtgever een beslissing, die je ook in de app ziet.

Wat gebeurt er nadat je je redenen met de opdrachtgever hebt gedeeld?

De opdrachtgever heeft 7 dagen de tijd om te beslissen of hij de no-show claim wil verwijderen of dat zij deze willen laten staan.

Zodra de opdrachtgever een beslissing heeft genomen, is de beslissing definitief en kan deze niet meer teruggedraaid worden.