Je bent aangenomen voor een opdracht
Hoe kan ik lid worden van de Discord-community om mijn link voor vervanging te promoten?
Hoe kan ik lid worden van de Discord-community om mijn link voor vervanging te promoten?

Gebruik de link om lid te worden van onze community en je vervangende shift te posten

Niki | Temper avatar
Geschreven door Niki | Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je in contact komen met andere FreeFlexers en meer kans maken op het vinden van een geschikte vervanger voor je shift? Je bent van harte welkom om lid te worden van onze Temper Community op Discord.

Het is eenvoudig: klik op deze link om de uitnodiging te accepteren. Je kunt je shiftlink (URL) delen in een van de regionale kanalen.