Om een Temper te kunnen vervangen, dien je over de vereiste vaardigheden van de shift te beschikken. Voorbeeld: staat er in de shift de vaardigheden 'bediening' ; 'Nederlands' en 'drie borden lopen'? Dan dien jij deze vaardigheden ook bevestigd te hebben in je profiel.

Heb je een van de vereiste vaardigheden niet? Dan zie je de klus ook niet in je werkoverzicht. Er gebeurt dan dus ook niks wanneer je op de link van die shift klikt.

Indien de shift niet zichtbaar is, betekent dit dat je niet aan de vereisten voldoet en helaas niet kunt reageren als vervanger.