Hoe kan ik een shift plaatsen?

Ga naar 'Planning'

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap voor stap
1. Log in als opdrachtgever en klik op 'Planning' (bovenaan in de header).

2. De planning opent. Zoek in de filter eventueel het gewenste bedrijf op.
3. Klik in de rij van de gewenste functie en dag in het rooster op de plus om een shift toe te voegen.
Betreft het een nieuwe functie? Lees dan hier hoe je de functie aan kunt maken.

4. De pagina opent voor het invullen van details.

• Kies nu de datum, de starttijd, de eindtijd, het aantal personen en het uurtarief.

• Je kunt vervolgens ook nog aangeven of de freelancers, die in je flexpool zitten, automatisch geaccepteerd dienen te worden zodra ze op de shift reageren. Handig!

• Om de kansen te vergroten dat er freelancers gaan reageren op je shift, kun je ervoor kiezen om Temper het uurtarief na verloop van tijd automatisch te laten verhogen.

• De laatste optie kun je aanvinken als je wenst dat freelancers (die al vaker bij je hebben gewerkt) automatisch accepteren worden binnen 48 uur voor aanvang van de shift.

5. De shift is aangemaakt. Ga naar de planning en zoek de shift op. Wil je de shift wijzigen? Lees dan meer hier.

Blijven de reacties uit? Dan raden we je aan om het uurtarief te verhogen. Heb je wel al reacties? Lees dan hier hoe je een freelancer kunt accepteren.

Wil je een extra document toevoegen als briefing? Lees dan meer hier.

*In sommige gevallen kunnen we jouw shifts niet direct publiceren. Je krijgt dan de melding dat jouw shifts 'wachten op goedkeuring'.

Wat betekent de kleur van de shift in de planning?

• Rood betekent nog geen aanmeldingen op je shift.

• Oranje betekent dat er een actie vereist is. Er zijn bijvoorbeeld aanmeldingen maar je hebt ze nog niet gekozen.

• Groen betekent dat de shift vervuld is.

• Zwart betekent dat de shift offline is.

Wat als ik een terugkerende shift wil plaatsen?
Heb je voor meer dagen iemand nodig? Maak dan gebruik van de 'Terugkerende shift'. Met deze optie kun je de shifts, waarvan de tijden en het uurtarief hetzelfde zijn, in een keer plaatsen. Klik in stap 4 rechts bovenin op 'Terugkerende shift'. Afhankelijk van de duur van de periode die je invoert, worden de shifts iedere week automatisch opnieuw geplaatst.