Als je tegen een probleem op het platform aanloopt, kan je ons het beste een chat sturen met een screenshot van het probleem en de link van de pagina.

Open een chat via het groene icoontje rechts onderin deze pagina.

Leg aan ons uit:

• Waar je tegenaan loopt.

• Welke browser je gebruikt (bijvoorbeeld Google Chrome, Safari of Internet Explorer).

• Welk apparaat je gebruikt (bijvoorbeeld Macbook, Apple smartphone, Android smartphone).

Gebruik je Internet Explorer of Microsoft Edge? Probeer Google Chrome of Safari. Deze browsers ondersteunen ons platform het beste.

Alvast super bedankt voor het doorgeven van de fout, onze IT-afdeling gaat ermee aan de slag.

Heb je het antwoord gevonden?