Temper is gemaakt voor zelfstandige professionals. Het grootste gedeelte van de shifts op ons platform kan je zonder toegevoegde ervaring in je profiel werken. Voor sommige shifts heb je echter relevante werkervaring nodig. Gelukkig kan je deze ervaring gemakkelijk zelf toevoegen aan je profiel!

Zo voeg je werkervaring toe aan je profiel:

1. Log in.

2. Klik rechtsboven op “Hi + je naam”.

3. Klik op de groene knop “ervaring toevoegen” boven je profielfoto.

4. Geef aan in welke branche je ervaring hebt opgedaan en vervolgens bij welk bedrijf, in welke stad, in welke periode en in welke functie(s).

5. Klaar? Klik op de Verder-knop.

6. Ervaring verwijderen? Ga naar mijn profiel en Scroll naar beneden naar je werkervaring. Klik op het prullenbakicoon achter de werkervaring die je wilt verwijderen.

7. Ervaring wijzigen kan niet. Je kan wel je ervaring verwijderen en weer juist toevoegen.

Nadat je je werkervaring hebt ingevoerd, duurt het ongeveer 2 uur voordat het systeem het heeft opgeslagen.

Heb je het antwoord gevonden?