Ik ben opdrachtgever / Account
Instellingen, wijzigen en toevoegen
Hoe kan ik rollen aan mijn collega's toekennen en/of wijzigen?
Hoe kan ik rollen aan mijn collega's toekennen en/of wijzigen?

Via gebruikersbeheer rollen geven aan je collega's

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de vertegenwoordiger van het bedrijf bent, kun je alle gebruikers en functies van jouw profiel beheren.

1. Klik op 'menu' en ga naar 'bedrijven'.

2. Klik op 'gebruikers'

3. Hier kun je alle gebruikers beheren, toevoegen en verschillende rollen toekennen.

Rollen

• Vertegenwoordiger: heeft de rechten van 'gebruiker' en 'facturatie' en kan bedrijven beheren.

• Gebruikersbeheer: kan gebruikers toevoegen, verwijderen en beheren.

• Financiën: ontvangt mails van ons over facturen en betalingen.

• Planner: beheert projecten, functies en shifts, accepteert FreeFlexers en voltooit checkouts, zowel als het toekennen van rechten.