Ik ben FreeFlexer / Account
Aan de slag
Wat als mijn legitimatie is verlopen?

Vraag een nieuw legitimatiebewijs aan als die niet meer geldig is

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Is je legitimatie verlopen? Zorg dat je zo snel mogelijk een nieuw legitimatiebewijs hebt en upload deze in het platform! Alleen met een geldig identificatiebewijs kan je reageren op shifts.

Let op! Je moet altijd een geldig legitimatiebewijs bij je hebben als je naar een shift gaat. Check in bij je opdrachtgever voordat je shift begint als je ID verlopen is op het moment van de shift en je nog geen nieuwe hebt. Met een verlopen ID mag je wel uitchecken van een klus en gegevens aanpassen.