Hoe upload ik mijn ID?

Tijdens het aanmelden of via het dashboard bij je 'acties en herinneringen'.

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je jouw profiel aanmaakt kom je terecht op de pagina om jouw identiteit te verifiëren. Er volgen nu twee stappen:

1. We vragen je eerst om ter plekke een foto van jouw identiteitsbewijs te maken of te uploaden. Zorg ervoor dat dit een directe foto is, en geen kopie. Lees hier welke type identiteitsbewijzen geaccepteerd worden.

2. Maak nu een selfie (met je telefoon of met een webcam)

Komen jouw identiteitsbewijs en jouw selfie overeen, dan is jouw identiteit geverifieerd en kun je verder op het platform.

Als je tussentijds hebt gepauzeerd of als je ID is verlopen, kun je het verificatieproces opnieuw starten op je dashboard bij 'acties en herinneringen' of bij het aanmelden voor een klus.

1. Log je in en klik bovenin op werk zoeken.

2. Klik een shift aan.

3. Reageer op een shift.

4. De pagina verschijnt waar jij je ID kan uploaden.