Hoe neem ik contact op met Temper?

Stuur ons een chatbericht! We zitten 7 dagen per week klaar voor je

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een vraag of wil je ergens meer informatie over?

• Kijk eerst of je het antwoord op je vraag in onze FAQ kan vinden. Hier vind je de antwoorden op vrijwel al je vragen.

• Vind je geen antwoord op je vraag? Stuur ons een bericht in de chat. Hier zit ons supportteam 7 dagen per week klaar om jouw vraag te beantwoorden. We bieden niet altijd live-chat, maar je kan ons wel op ieder moment een bericht sturen.

Je opent een gesprek door op de groene chat-button te klikken rechts onderin je scherm. In de app doe je dit door via je profiel op 'Stel een vraag' te klikken.

Een mail sturen kan ook, naar [email protected]

• Er is geen servicedesk op ons kantoor. Stel je vraag dus via chat of mail.

• Zit je met een spoedgeval? Bekijk dan dit artikel.

Temper is doordeweeks van 09:00 tot 19:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 16:00 uur beschikbaar op chat en email om je te helpen met je vraag.