Alle collectiesHoe neem ik contact op met Temper?
Hoe neem ik contact op met Temper?

Je kan ons op ieder moment een chatbericht sturen!

Temper | Work to Live avatar
Geschreven door Temper | Work to Live
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een vraag of wil je ergens meer informatie over?

Kijk eerst of je het antwoord op je vraag in onze FAQ kan vinden. Hier vind je de antwoorden op vrijwel al je vragen.

Kan je je antwoord toch niet vinden? Stuur ons dan een bericht via de chat. Ons supportteam zal je zo goed mogelijk helpen. Houd wel rekening met het volgende:

We bieden geen live chat-ondersteuning

Je kan ons op ieder moment van de dag, op iedere dag van de week een chatbericht sturen, maar we kunnen je niet direct voorzien van een antwoord. Onze antwoordtijden staan altijd vermeld.

Je opent een gesprek door op de groene chat-button te klikken rechts onderin je scherm. In de app doe je dit door via je profiel op 'Stel een vraag' te klikken. Een mail sturen kan ook, naar [email protected]

Er is geen servicedesk op ons kantoor. Stel je vraag dus via chat of mail.