Hoe neem ik contact op met Temper?

Stuur ons een chatbericht! We zitten 7 dagen per week klaar voor je

Temper avatar
Geschreven door Temper
Deze week bijgewerkt

Heb je een vraag of wil je ergens meer informatie over?

• Kijk eerst of je het antwoord op je vraag in onze FAQ kan vinden. Hier vind je de antwoorden op vrijwel al je vragen.

• Vind je geen antwoord op je vraag? Stuur ons een bericht in de chat. Hier zit ons supportteam 7 dagen per week klaar om jouw vraag te beantwoorden. We bieden niet altijd live-chat, maar je kan ons wel op ieder moment een bericht sturen. Houd er rekening mee dat onze responstijden op dit moment langer zijn dan je gewend bent.

Je opent een gesprek door op de groene chat-button te klikken rechts onderin je scherm. In de app doe je dit door via je profiel op 'Stel een vraag' te klikken.

Een mail sturen kan ook, naar [email protected]

• Er is geen servicedesk op ons kantoor. Stel je vraag dus via chat of mail.

• Zit je met een spoedgeval? Bekijk dan dit artikel.