Heb je een vraag of wil je ergens meer informatie over?

• Kijk eerst of je het antwoord op je vraag in onze FAQ kan vinden. Hier vind je de antwoorden op vrijwel al je vragen.

• Vind je geen antwoord op je vraag? Stuur ons een bericht in de live-chat. Hier zit ons supportteam 7 dagen per week klaar om jouw vraag te beantwoorden. Je krijgt gemiddeld binnen 3 minuten een reactie

Je opent een gesprek door op de groene chat-button te klikken rechts onderin je scherm. In de app doe je dit door via je profiel op 'Stel een vraag' te klikken.

Een mail sturen kan ook, naar [email protected]

• Er is geen servicedesk op ons kantoor. Stel je vraag dus via chat of mail. Zit je met een spoedgeval, bekijk dan dit artikel.

Temper is doordeweeks van 09:00 tot 19:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 16:00 uur beschikbaar op chat en email om je te helpen met je vraag.

Heb je het antwoord gevonden?