Temper woordenlijst

In deze lijst staan termen die we vaak gebruiken op ons platform.

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Temper
Temper is hét platform voor FreeFlex werk. Wij maken voor jezelf werken makkelijk, met een easy platform en genoeg klussen op de leukste plekken. Elke week komen er gemiddeld 8.000 klussen online, dus er zit altijd wel iets voor jou tussen. Door zelf te kiezen waar, wanneer en tegen welk tarief je werkt, stem je je werk af op je privéleven in plaats van andersom.

FreeFlexer
Dit ben jij - de persoon die klussen oppakt via ons platform.

Opdrachtgever
Opdrachtgevers plaatsen klussen op ons platform. Opdrachtgevers zijn onder andere restaurants, cafés, winkels en hotels. Zij selecteren uit alle aanmeldingen op een klus de kandidaat die het beste bij de klus past. Er is een opdracht van overeenkomst tussen jou als FreeFlexer en de opdrachtgever. Temper is geen partij bij deze overeenkomst.

Functie
Elke klus valt onder een functie. Een functie is bijvoorbeeld ‘bediening’ of ‘roomservice’. In je klussenoverzicht filter je op functies die je interessant vindt. Voor sommige functies is ervaring vereist. Zo voeg je werkervaring toe aan je profiel. Elke functie beschikt over vereiste vaardigheden, voorkomens- en kledingeisen, een briefing en een contactpersoon. Elke klus die onder een specifieke functie valt, beschikt over deze eisen.

Klus/shift
Een klus (ook wel shift genoemd) is een werkzaamheid die door een opdrachtgever wordt geplaatst. De eigenaar van een restaurant zet bijvoorbeeld een klus online waarbij die iemand zoekt voor in de bediening. Jij als FreeFlexer kan dan op die klus reageren. Elke klus heeft een datum, uurtarief en start- en eindtijd.

Temper-profiel
Jouw Temper-profiel is je visitekaartje. Opdrachtgevers zien de profielen van alle FreeFlexers die hebben gereageerd op hun klussen. Zorg ervoor dat die van jou er tussenuit springt. Upload een duidelijke foto van je gezicht, omschrijf in steekwoorden wie je bent en voeg je werkervaring toe.

Freeflexen
Voordat je besluit echt ondernemer te worden, mag je één keer via ons platform werken zonder dat je een btw-ID nodig hebt. Na de eerste klus vraag je een btw-ID aan via onze website of schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel. Zodra je de opgaaf startende onderneming hebt ingevuld of je afspraak bij de Kamer van Koophandel hebt gehad, ontvang je een (inactief) btw-ID . Hiermee mag je nog 2 klussen werken totdat de Belastingdienst jouw btw-ID volledig activeert. Zodra je btw-ID actief is, mag je jezelf volwaardig FreeFlexer noemen. Whoop whoop!

Deze woordenlijst is in ontwikkeling en wordt continu aangevuld.