Je hebt gereageerd op een klus. Er staat in je profiel ‘wacht op reactie’. Je wilt je aanmelding intrekken.

1. Navigeer in jouw menu naar 'Onbevestigde shifts'
  2. Je dashboard opent. Scroll naar 'Mijn aanmeldingen'  en klik op de shift waarvoor jij je aanmelding zou willen intrekken.
  3. Je komt op de shift pagina terecht. Scroll naar beneden en bekijk 'Open'.
  4. Klik op het pijltje achter 'wacht op reactie' voor de desbetreffende shift.
  5. Klik op ‘Afmelden'.
  6. Bevestig het ‘Afmelden’.
  7. Als je afmelding is gelukt, wordt je doorverwezen naar een pagina die dit bevestigd. Je kunt in jouw Dashboard altijd controleren of het is gelukt. Je ziet dan staan 'door jou geannuleerd'.