Hoe regel ik vervanging?

Volg deze 5 stappen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Red jij een klus niet meer? Dan kan jij je zonder consequenties afmelden tot een X aantal uur voordat de shift begint, afhankelijk van de annuleringstermijn van 24, 48, 72 uur of 7 dagen. Hierna moet je op zoek naar een vervanger om een no-show en de daarbij mogelijke compensatie van € 100,- van de opdrachtgever te voorkomen. Aiii, dat wil je niet. Volg daarom onderstaande stappen om een vervanger te regelen.

Stap 1
Klik in je dashboard op de klus waar je een vervanger voor wil zoeken. Je komt bij de shift details terecht. Rechts zie je staan: ‘Kan je deze shift niet oppakken?’. Wanneer de annuleringstermijn verstreken is, zie je de button: ‘Vervanging gezocht’. Klik hierop.

Stap 2
Lees de tekst op het tweede scherm en klik onderaan op de button ‘Zoek een vervanger’. Hiermee plaats je de opdracht terug op het platform, zodat andere FreeFlexers zich kunnen aanmelden. Hoe eerder je dit doet, hoe groter de kans dat je iemand vindt.

Tip: Deel de link op de 'Zoek een vervanger'-pagina in de Temper Discord Community om je dienst onder de aandacht te brengen bij de andere FreeFlexers.

Stap 3
Op je dashboard staat nu dat je op zoek bent naar een vervanger. Wanneer je een vervanger hebt aangevraagd, zal je de shift niet meer in je eigen zoekresultaten kunnen vinden. De shift kan je wel nog zien in je Dashboard vinden onder het kopje "Toekomstige Shifts". Het is jouw verantwoordelijkheid om aanmeldingen van mogelijke vervangers in de gaten te houden. Check ‘t via je dashboard of e-mail. Wij sturen automatisch een mail als een vervanger zich heeft aangemeld als vervanger.

Stap 4
Op de vervangingspagina staat welke FreeFlexers zich hebben aangemeld als vervanger. Jij moet een geschikte vervanger kiezen en accepteren. Kies iemand die voldoet aan de eisen die de opdrachtgever heeft gesteld. Kijk ook naar het op-tijd- en opkomstpercentage.

Stap 5
Jouw vervanger checkt uit en ontvangt de beoordeling.

Jouw vervanger werkt voor jou, daarom ontvang jij achteraf een factuur. Op deze factuur staan de kosten van jouw vervanger en de kosten die jij vervolgens vraagt aan de opdrachtgever. Hierdoor komt jouw factuur op € 0,- uit. Je hoeft niets te betalen. Neem deze factuur op in je administratie.