Je hebt gereageerd op een klus. Er staat in je profiel 'wacht op reactie'. Zo trek je je aanmelding in:

1. Navigeer in jouw menu naar 'Mijn werkoverzicht' of klik op 'Dashboard'.
  2. Je dashboard opent. Klik op 'Toekomstige shifts' en dan op 'Aangemeld'. Scrol en klik op de shift waarvoor jij je aanmelding wil intrekken.
  3. Je komt bij de shift details terecht. Rechts zie je staan: 'Kan je deze shift niet oppakken?'.
  4. Klik op 'Mijn shift afzeggen'.
  5. Bevestig door te klikken op 'Shift afzeggen'.
  6. Als je afmelding is gelukt, verandert op dezelfde pagina 'Wacht op reactie' in 'Zelf geannuleerd'. Ook in je dashboard kan je dit altijd checken. Er staat daar dan ook 'Zelf geannuleerd'.