Ik zoek vervanging, maar wil toch graag zelf werken

Wijs alle aanmeldingen af en klik op 'deze klus toch zelf doen'

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zocht je een vervanger, maar kan je de klus toch zelf oppakken? Volg dan de onderstaande stappen:

1. Klik in je dashboard op de betreffende shift.

2. Je ziet nu de shift details. Klik rechts op ‘Beheer vervangingsaanvraag

3. Klik vervolgens op ‘Deze klus toch zelf doen’. Je vindt deze knop achter de eventuele aanmeldingen.

Let op: Als je geen vervanging accepteert voor je shift, blijft deze shift gewoon op jouw naam staan.