Er zijn verschillende redenen waarom je niet kunt reageren op een shift. Je ziet op de pagina waar je tegenaan loopt de reden staan. Bij deze hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet:

1.'De ervaring die je hebt opgegeven in je profiel is niet toereikend'. Dit houdt in dat je niet kan reageren op shifts in een bepaalde functiegroep als je hiervoor nog geen geverifieerde werkervaring hebt in jouw profiel. Voeg zo veel mogelijk werkervaring toe aan je profiel. Als het voldoet aan de eisen, krijg je toegang om te reageren in deze categorie.

2. 'Tijd voor de volgende stap!´ Je bent geaccepteerd voor je eerste klus of je eerste klus zit erop. Je moet eerst een btw-ID aanvragen om op nieuwe klussen te kunnen reageren.

3. 'Je btw-ID is aangevraagd en wacht op activatie'. Je hebt al een btw-ID aangevraagd, maar wacht op de bevestiging van de Belastingdienst. Je kan in totaal 3 keer werken totdat de Belastingdienst jouw btw-ID activeert.

4. Je kan een shift voor vervanging niet zien. De shift is niet zichtbaar als je niet voldoet aan de eisen als vervanger. Als FreeFlexer kan je alleen een vervanging shift zien als je de vaardigheden van de shift minimaal een keer bevestigd hebt gekregen in je profiel.

5. Je bent nog geen FreeFlexer en de opdrachtgever heeft aangegeven dat alleen FreeFlexers kunnen reageren. Je kunt hier niet reageren tijdens het uitproberen van het platform.

6. 'Sorry, reageren op shifts is niet mogelijk'. De opdrachtgever heeft jou uitgesloten om te reageren op zijn/haar shift.

7. Je mag maximaal 660 uur per jaar bij dezelfde opdrachtgever werken en je hebt dit limiet bereikt.

8. Je kan niet op deze vervangings shift reageren’. Je hebt andere KOR instellingen dan de persoon die je probeert te vervangen.

9. Je hebt een no show. Wanneer je niet komt opdagen bij een shift waar je wel voor bent aangenomen, dan krijg je een no show. De opdrachtgever bepaalt of je een boete krijgt of niet. Als je de boete krijgt, kan je niet reageren op nieuwe shifts, totdat je de boete hebt betaald.