Wanneer je hebt gewerkt, dien jij jouw uren door te geven aan de opdrachtgever. Dit doe je via een checkout op het platform. Als de klus heeft plaatsgevonden ontvang je een melding & mail om uit te checken. 

  1. Ga naar je dashboard.
  2. Klik op verleden shifts.
  3. Druk op de klus waarvoor je wilt uitchecken.
  4. De kluspagina opent. Bovenaan de pagina zie je de gele knop Checkout. Klik hierop.
  5. Volbreng de checkout.

Als jij je uren hebt doorgegeven, zie je in je dashboard de oranje knop wacht op akkoord. De opdrachtgever heeft 7 dagen de tijd om te reageren op je checkout. Als de checkout is goedgekeurd start de betalingsmethode waarvoor jij hebt gekozen. 

Ik heb niet gewerkt, wat nu?
Als je niet hebt gewerkt, dan kun je alsnog de checkout volbrengen. De checkout zal je als eerst vragen of je gewerkt hebt. Je antwoord bij de eerste vraag dan 'nee'. Het volbrengen van een checkout valt onder je verantwoordelijkheden. Jij hebt hiervoor 7 dagen de tijd. Wanneer een checkout langer dan 7 dagen open staat, resulteert dit automatisch in een no show met €100,- boete.

Tip: Bij de checkout kun je de uren doorgeven die jij daadwerkelijk hebt gewerkt. Lees
hier wat je minimaal mag uitchecken wanneer je eerder naar huis bent gestuurd. Ook heb je de mogelijkheid bij de checkout door te geven wanneer je betaald wilt worden. Lees hier over de mogelijkheden tot uitbetalen.

Heeft u het antwoord gevonden?