Als je klus erop zit, moet je uitchecken. Geef je werktijden door, beoordeel de opdrachtgever, laat weten of je er nog een keer wil werken en kies je betaalmethode. Zo check je uit:

• Ga naar je dashboard.
  • Klik op verleden shifts.
  • Druk op de klus waarvoor je je gewerkte uren wil doorgeven.
  • De pagina met de shift details opent. Onderaan de pagina zie je de gele knop ‘Voltooi checkout’. Klik hierop.
  • Doorloop de stappen en voltooi de checkout .

Als jij je uren hebt doorgegeven, zie je in je dashboard de oranje knop wacht op akkoord. De opdrachtgever heeft 7 dagen de tijd om te reageren op je checkout.

Ik heb niet gewerkt. Wat nu?
Als je niet hebt gewerkt, dan kan je alsnog de checkout volbrengen. De checkout zal je als eerst vragen of je gewerkt hebt. Je antwoordt de vraag dan met ‘Nee’. Je kan daarbij aangeven: ‘de klus ging niet door’ of ‘ik heb het niet gered’. Het volbrengen van een checkout valt onder jouw verantwoordelijkheden als FreeFlexer. Staat een checkout langer dan 7 dagen open? Dan krijg je automatisch een no-show.

Tip: Bij de checkout geef je de uren door die je daadwerkelijk gewerkt hebt. Ben je tijdens je shift eerder naar huis gestuurd? Dan krijg je alsnog minimaal 50% uitbetaald.