Hoe accepteer ik een checkout?

Klik in het menu linksboven op 'checkouts'. Accepteer de checkout of doe een tegenvoorstel.

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat de FreeFlexer bij je gewerkt heeft, ontvang je een mailtje met de melding dat hij of zij heeft uitgecheckt. Ook zie je in je functie-overzicht dat er een checkout open staat die gecontroleerd moet worden. In het menu linksboven zie je ‘Checkouts’ staan. Klik hier voor een overzicht van al je openstaande checkouts.

Je hebt nu 3 opties. Als de tijden en de pauze die de FreeFlexer heeft voorgesteld kloppen, klik je op de groene knop ‘Accepteer checkout’. Heeft de FreeFlexer een foutje gemaakt? Dan kan je hem een 'Tegenvoorstel doen' met daarin de kloppende tijden. De FreeFlexer hoeft jouw voorstel dan alleen nog te accepteren, waarna de shift is afgerond. De derde optie is wanneer een FreeFlexer wel een checkout heeft gedaan, maar niet heeft gewerkt. Kies dan voor ‘Meld no-show’.

Accepteer checkout

Nadat je op 'Accepteer checkout' hebt geklikt, kan je de FreeFlexer een beoordeling geven en aangeven of hij of zij op tijd was. Wanneer je een FreeFlexer een lagere beoordeling geeft dan 5 sterren, raden we je aan om de FreeFlexer van feedback te voorzien. Je kan aangeven of je de FreeFlexer een uitnodiging wilt versturen voor je flexpool. Indien je de FreeFlexer nooit meer terug wilt zien, kan je dit aangeven onder ‘Aanmelden in de toekomst’.

Klik op de groene knop ‘Accepteer checkout’ om de checkout af te ronden.

Tegenvoorstel doen

Klopt het voorstel van de FreeFlexer niet? Dan kan je hem of haar een tegenvoorstel doen. Voer de tijden in welke volgens jou correct zijn.

Ook hier kan je de FreeFlexer van een beoordeling voorzien en hem of haar een uitnodiging sturen voor je flexpool. Je kan je voorstel vervolgens ‘Opslaan en voorleggen aan FreeFlexer’. Zodra de FreeFlexer het voorstel geaccepteerd heeft, is de checkout afgerond. Het kan zijn dat hij of zij ook een tegenvoorstel doet, waarna jij deze opnieuw kan beoordelen.

Zodra je de checkout hebt afgerond, kan je de shift archiveren. Hier lees je hoe je dit doet.

Let op: Openstaande checkouts worden na 7 dagen automatisch door Temper goedgekeurd, omdat het betalingsproces pas gestart kan worden zodra de opdrachtgever de checkout geaccepteerd heeft.