Wil jij op een specifieke dag een klus oppakken, maar staat er niks (leuks) tussen? Volg dan de volgende stappen:

1. Ga naar het klusoverzicht en filter op de categorieën waar jij een update voor wil ontvangen.
  2. Selecteer in het klusoverzicht de specifieke datum waarop jij wil werken.
  3. Klik rechtsboven op ‘Hou mij op de hoogte’.
  4. Zodra er een nieuwe shift voor deze datum online komt, ontvang je een mail met de link naar de shift. Deselecteer ‘Houd mij op de hoogte’ als je deze functie wil uitschakelen.