Hoe kan ik onderhandelen over het uurtarief?

Meld je aan op een shift en onderhandel over het uurtarief

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een opdrachtgever heeft een shift geplaatst met een bepaald uurtarief. Heb je een uitstekende wijnkennis, spreek je meerdere talen of wil je simpelweg je reiskosten dekken? Wat je reden ook is, je kan onderhandelen over het uurtarief.

Zo doe jij een tegenvoorstel

1. Selecteer de shifts waarvoor jij je wil aanmelden.

2. Klik op 'Onderhandel over uurtarief'

3. In dit scherm zie je de shifts waarvoor jij je wil aanmelden. Klik op het plusteken om het uurtarief te verhogen bij de shift waarvoor jij een hoger uurtarief wenst.

4. Leg uit waarom jij een hoger tarief waard bent.

5. Vink alle eisen van de shift af en meld je aan.

En nu?
De opdrachtgever ontvangt jouw aanmelding met het verzoek voor een hoger uurtarief. Let op:

• Jij kan alleen nog gekozen worden voor het uurtarief dat jij hebt doorgegeven.

• Je onderhandelde uurtarief kan niet worden aangepast gedurende de aanvraag.

• Als je niet bent gekozen, kan jij je alleen opnieuw aanmelden voor een lager tarief dan je eerder onderhandelde tarief. Is tussentijds het uurtarief omhoog gegaan? Dan heb je wel de mogelijkheid om te onderhandelen voor een hoger tarief.

Meer geld is altijd lekker, maar...
… denk goed na voordat je onderhandelt. Het kan de kans verkleinen dat je gekozen wordt.

Ik ben gekozen voor het onderhandelde tarief maar de shift gaat niet door

• Als je bent gekozen en je wordt geannuleerd binnen de annuleringstermijn, dan mag je 50% van de totale shiftduur van jouw onderhandelde prijs claimen.

• Vervangt een andere FreeFlexer jou? Dan werkt diegene voor het onderhandelde uurtarief.

Onderhandelen over het uurtarief is niet mogelijk wanneer je al vervanger op een shift reageert.