Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Ga naar 'Mijn profiel' om je account te verwijderen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jammer dat jij je account wil verwijderen. We horen graag waarom, zodat we ons platform kunnen verbeteren. Stuur je feedback via de chat.

Pas als je geen openstaande taken meer hebt, kan je je account verwijderen. Voorbeelden van openstaande taken zijn; uitbetalingen van shifts, een openstaande checkout of een openstaande compensatie voor een no-show.

1. Ga in het menu naar ‘Mijn profiel’

2. Scrol naar beneden naar ‘Danger zone’. Hier staat een knop om je account te verwijderen:

In de stappen hierna verwijder je je account met de bijbehorende gegevens.
Mis je ons? Gelukkig heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna worden je gegevens definitief verwijderd.

Let op:
Als je Temper-account is verwijderd, betekent dit niet dat je btw-ID wordt stopgezet. Zolang jij een actief btw-ID  hebt, moet je aangifte omzetbelasting (btw-aangifte) en aangifte inkomstenbelasting doen. Anders krijg je een boete. Neem contact op met de Belastingdienst om je btw-ID op te zeggen. Vind meer informatie over de procedure in de volgende link:

Is je btw-ID stop gezet? Dan hoef je alleen nog maar jaarlijks aangifte van je inkomstenbelasting te doen, net zoals ieder ander persoon in Nederland. Vergeet niet de inkomsten die je hebt verdiend via Temper ook bij deze aangifte op te geven. Download al je facturen voordat je je Temper-account opzegt. De kans bestaat dat de Belastingdienst deze nog opvraagt.