Je hebt gereageerd op een opdracht
Waarom is mijn aanmelding veranderd in 'zelf geannuleerd', terwijl ik dit niet gedaan heb?
Waarom is mijn aanmelding veranderd in 'zelf geannuleerd', terwijl ik dit niet gedaan heb?

Dit komt doordat er overlappende shifts zijn of omdat je nog geen btw-ID hebt.

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan gebeuren dat er een shift in je overzicht staat met 'zelf geannuleerd', terwijl jij dit niet zelf hebt gedaan. Het systeem heeft dit automatisch voor jou gedaan. Er zijn verschillende redenen waarom het systeem jouw aanmelding automatisch intrekt:

1. Jij hebt je voor verschillende shifts aangemeld die tegelijkertijd plaatsen vinden. Je bent geaccepteerd voor een shift met overlappende tijden. Het systeem annuleert automatisch overlappende shifts met dezelfde tijden.

2. Je hebt je eerste klus erop zitten en moet eerst FreeFlexer worden voordat je op meer klussen kan reageren.

3. Je bent in afwachting van je btw-ID. Pas als je een btw-ID hebt, kan je onbeperkt reageren op shifts. In de tussentijd kan je er maximaal 3 werken.

Kan je weer aan de slag? Als de klus nog open staat, kan jij je geannuleerde aanmeldingen herstellen