Uitchecken voor een opdracht
Wat als er onenigheid is over de checkout met de opdrachtgever?
Wat als er onenigheid is over de checkout met de opdrachtgever?

Accepteer 't tegenvoorstel of neem contact op met de opdrachtgever.

Temper avatar
Geschreven door Temper
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan een keer gebeuren dat de opdrachtgever het niet eens is met de uren
die jij hebt doorgegeven in je checkout. De opdrachtgever doet dan een tegenvoorstel.

Ben je het eens met het voorstel?

1. Ga naar je werkoverzicht.

2. Ga naar verleden shifts.

3. Ga naar de shift waar een onenigheid over is.

4. Klik op de onenigheid en vervolgens op bekijk voorstel.

5. Je belandt op de shiftpagina waar je bij 'werk' de onenigheid ziet staan.

6. Klik op onenigheid en klik op bekijk voorstel.

7. Accepteer het voorstel

Ben je het niet eens met het voorstel?
Neem dan contact op met de opdrachtgever. De contactgegevens staan op de shiftpagina of in de mail die je hebt ontvangen toen je werd aangenomen. Staan er geen contactgegevens? Zoek ‘t dan zelf op via Google. Wegens privacyredenen mogen wij geen persoonlijke gegevens van opdrachtgevers naar jou sturen.